Dyson Supersonic PRO 2022 LOPPU!!!

Dyson Supersonic PRO 2022 LOPPU!!!

Dyson Supersonic PRO 2022 LOPPU!!!

Kuvaus

Huom! Dyson föönit tilapäisesti loppu varastosta, eli vain jälkitoimitus.
Dyson Supersonic PRO on hiustenkuivaaja, joka on erityisesti suunniteltu ammattimaisille hiusstylistille ja kampaajille.
1600 W digitaalinen V9-moottori yhdessä Air Multiplier™ -teknologian kanssa takaa nopean kuivumisen ja tarkan muotoilun. Hiustenkuivaajan ilmavirta on 41 litraa sekunnissa, sen negatiiviset ionit vähentävät staattista sähköä. Virtajohto 3,3 metriä
Fööni painaa 614 g. Kahvaan sijoitettu moottori takaa tasapainon, käyttömukavuuden ja ergonomian ranteelle, mikä on helppo huomata pitkän työpäivän jälkeen.
Tässä ammattilaiskuivaimessa on 3 nopeus- ja lämpötila-asetusta sekä kylmäilmapainike. Älykäs lämmönhallinta mittaa ilman lämpötilaa 40 kertaa sekunnissa hiusten lämpövaurioiden estämiseksi. Mukaan tulee kaksi suutinta ja softeri, jotka kiinnittyvät vahvoilla magneeteilla turvallisen 360° kiinnityksen aikaansaamiseksi.
Suutin on leveä ja ohut muotoilua varten, ja siinä on cool grip -reunat. Dysonin insinöörit ovat myös hienosäätäneet moottorin tuottaman äänen kuulumattomalle taajuudelle, mikä antaa asiakkaallesi miellyttävämmän salonkikokemuksen vähemmän häiritsevän äänen ansiosta.
Ergonomisesti suunniteltu
Tasapainotettu massajakauma
Lyhyempi kuivausaika
Hiljaisempi ääni
Älykäs lämmön ohjaus
Helposti puhdistettava suodatin
Mitat: K: 245 mm, L: 78 mm ja S: 97 mm.
Sisältää useamman suuttimen.
-Smoothing Nozzle
-Wide Tooth Comb Attachment
-FlyAway Attachment
-Gentle Air Attachment
-Softeri
Huom! Hiustenkuivaajan suodatin on helppo irrottaa ja puhdistaa. Suodatin on puhdistettava vähintään 6 viikon välein* Suositus vaihtelee föönin käytön mukaan.